2012. december 20.

Füstöltlazac-mártogatós

Hozzávalók:
  • 250 g könnyű krémsajt
  • 150 g füstölt lazac
  • 2 evőkanál frissen facsart citromlé
  • 2 evőkanál finomra vágott, friss kapor + a tálaláshoz (petrezselyem is lehet)
  • 1 és 1/2 evőkanál sós kapribogyó
  • só és frissen őrölt fekete bors
  • kréker a tálaláshoz
Elkészítés:
A füstölt lazacot, a krémsajtot, a citromlevet, a kapribogyót és a kaprot simára keverjük egy robotgépben. Sózzuk, megszórjuk frissen őrölt borssal. A mártogatóst kanalanként tálalótálkába halmozzuk, a tetejét kaporágyacskával díszítjük. Krékerrel kínáljuk.

Fotó a http://www.shutterbean.com oldalról

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm hozzászólásodat!