2018. március 17.

Csevapcsicsi sült almaszeletekkel

Ez egy nagyon egyszerű, gyorsan elkészíthető étel és ami a legfontosabb, fiamnak nagyon ízlett.

Hozzávalók:
  • darált pulykahús
  • csevapcsicsi fűszerkeverék ízlés szerint
  • zsiradék a sütéshez
  • alma
A darált pulykahúshoz adom a fűszerkeveréket, jól eldolgozom és állni hagyom, hogy az ízek összeérjenek. (Legjobb ha 4-5 órával sütés előtt összeállítjuk)
Serpenyőben felolvasztok egy kanál zsiradékot, a húsból kb. 6-7 cm hosszú hengereket formázok és a zsiradékon forgatva átsütöm. Közben az almát meghámozom és felszeletelem. Mikor a húsok megsültek, kiveszem a serpenyőből őket és helyükre az almát rakom, amit szintén átsütök. 
A húsokat az almával tálra rendezem és tálalom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm hozzászólásodat!